Obodo m International Digital Economy Expo enwetala nsonaazụ na-amị mkpụrụ yana owuwe ihe ubi zuru oke

2022 China International Digital Economy Expo bụ ndị Ministry of Industry and Information Technology, National Development and Reform Commission na-akwado na gọọmentị ndị Hebei Provincial.ejidere n'ụdị.

China International Digital Economy Expo bụ ihe ngosi akụ na ụba dijitalụ mbụ nke mba nke Kọmitii Central Party na Council State kwadoro.

为数字经济强“芯”|加速科技亮剑2021中国国际数字经济博览会-加速科技

Site na isiokwu nke "Mmekọrịta, Innovation na Digital Empowerment", nke a expo na-agbaso n'ọhụụ zuru ụwa ọnụ na ụkpụrụ mba ụwa, na-ejide 30 yiri forums, 4 asọmpi, na 3 ụlọ ọrụ sessions gburugburu Metaverse, Industrial Internet, Xinchuang Industry, Data Nchekwa na ọchịchị, wdg. Matchmaking, 1 ọhụrụ mmezu ntọhapụ na award emume.Akpọrọ ihe karịrị ndị ọkachamara 20 na ndị ọkachamara na ihe karịrị ndị ọbịa 300 dị arọ ka ha bịa, na-elekwasị anya na atụmatụ mmepe mba, teknụzụ na-ekpo ọkụ na-ekpo ọkụ, usoro mmepe ụlọ ọrụ, mgbanwe dijitalụ, wdg, iji kparịta ọdịnihu nke akụ na ụba dijitalụ na ịkekọrịta oriri nke Digital Economy.

Dị ka akụkọ ahụ si kwuo, n'ememe mmeghe na nzuko isiokwu, 21 bụ isi ọrụ e binyere aka na ntanetị.Gọọmenti mpaghara Hebei bịanyere aka na nkwekọrịta imekọ ihe ọnụ n'ịntanetị na China Mobile Communications Group Co., Ltd., China United Network Communications Group Co., Ltd., China Telecom Group Co., Ltd., na China Tower Co., Ltd., na-elekwasị anya na 5G+, ihe owuwu ihe ọmụma ọhụrụ, ihe owuwu Hebei dijitalụ, imekọ ihe ọnụ na mpaghara dị iche iche dị ka mgbanwe nwere ọgụgụ isi nke ọrụ ndụ mmadụ, owuwu nke usoro ihe onwunwe data, obodo dijitalụ, nchọpụta nkà na ụzụ na mmepụta ihe ọhụrụ, na iwu nke Xiong'an. Mpaghara ọhụrụ.Ọrụ isi iri na asaa ndị ọzọ na-ekpuchi ọdịnaya dijitalụ nke ọtụtụ ụlọ ọrụ na mpaghara dị iche iche dị ka nrụpụta, ọrụ ugbo na oke ohia, ngwa agha na ígwè.

大咖“云”集,重磅发布:2022中国国际数字经济博览会创新成奖奖项名单_凭出為给

Na mgbakwunye na isi ọrụ 21 ndị a kpọtụrụ aha n'elu, na mmeghe mmeghe, Ngalaba Ụlọ Ọrụ Na-ahụ Maka Ụlọ Ọrụ na Ozi Technology nke Hebei Province kwadoro ụlọ ọrụ Beijing Institute of Technology, Harbin Institute of Technology, Harbin Engineering University, Northwestern Polytechnical University, Nanjing University of Aeronautics na Astronautics, na Nanjing University of Science and Technology.Mahadum na kọleji bịanyere aka na nkwekọrịta imekọ ihe ọnụ na njikọta nke mmepụta na agụmakwụkwọ n'ịntanetị.

 

Na "2022 Cultural Digital Strategic Development Summit Forum", otu n'ime usoro mmemme nke ngosi a, China Radio na Television Hebei Network Co., Ltd. na China Electronics Investment Holdings Co., Ltd. bịanyere aka na nkwekọrịta imekọ ihe ọnụ na atụmatụ. Redio China na Television National Cultural Big Data Industrial Park Project.Ihe oru ngo a ga-adi na Huailai County, Zhangjiakou City, na ntinye ego ruru ihe dika ijeri yuan 2.3 na mkpokọta ihe owuwu nke 100,000 square mita.A na-atụ anya na a ga-etinye ya n'ọrụ n'etiti 2024. Ọ ga-abụ ụlọ ọrụ ike ịgbakọ omenala dị elu, ebe nchekwa data omenala na ebe ọdịnaya dị na North China.Kesaa ebe azụmahịa.N'oge ngosi ahụ, a ga-etinye mkpokọta ọrụ 245 na ntinye ego nke ijeri yuan 246.1.

N'ikpeazụ, na 2021, dijitalụ aku na uba na Hebei Province ga-eru 1.39 trillion yuan, a-afọ-na-abawanye nke 15.1%, aza 34.4% nke GDP, na ego nke electronic ozi ụlọ ọrụ ga-abawanye site 22.4% afọ- na-afọ.Ọnọdụ isi nke akụ na ụba dijitalụ ga-aga n'ihu na-ewusi ike, na ọrụ nkwado ga-ewusi ike nke ukwuu.Na-egosipụta ume na ike dị ukwuu.

 

 


Oge nzipu: Nov-19-2022